Ataturk Okulu'muz Eğitime Başladı!
En son güncellendiği tarih: 20 Kas 2019
Değerli Atatürk Okulu Ailemiz,
Umarım keyif ve huzur dolu güzel bir hafta geçiriyorsunuzdur.
Öncelikle hepimize 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı hayırlı ve uğurlu olsun, sizlerin yardım ve destekleri ile bol verimli ve çok başarılı bir ders yılını birlikte geçireceğimizi düşünüyor, hepinize Atatürk Okulu ailemize hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum.
Aşağıda Okulumuzla ilgili bazı önemli kural ve bilgileri sizinle paylaşmak istedim.
1) Ders Saatlerimiz sabah 10: 15 de başlar, Okulun giriş katındaki kafeteryada buluşma ve günün önemi ile ilgili çok kısa bir konuşma ve Andımız'dan sonra gecikmeden saat 10:25'de sınıflara öğretmenlerle birlikte toplu olarak tek sıra halinde yerlerdeki siyah tek çizgi takip edilerek düzenli bir şekilde C merdiveni kullanılarak çıkılır. PS 6 ya giriş ve çıkışlar güvenlik masasının önündeki ana kapıdan yapılmakta olup diğer kapıların kesinlikle kullanılması yasaktır,kullanıldığı takdirde okulun alarm sisteminın devreye gireceğini bilgilerinize arz ederim
2) 5 ve 6 yas grubu dışında diğer tüm sınıfların derslikleri Okulun 3. Katındadır. 3. Katta görevli olan arkadaşların dışında hiç bir kimsenin 3.kata çıkmaması önemle rica olunur, sabah gecikme ile okula gelen öğrenciler kafeteryada bekletilip görevli öğretmen eşliğinde 3.kattaki dersliklerine çıkarılacaktır. 3) Öğle Yemeği -Her sınıf aşağıda belirttiğim zaman dilimine göre öğretmenleri ile birlikte kafeteryade öğle yemeğini yerler. Öğle yemeği tatili süresi 30 dakikadir.
Yemek Saatleri: 12:00-12:30- Ana Sınıfları 12:30-1:00- I ve II. Sınıflar 1:00- 1:30 - III-IV-V. .Sınıflar
4) Öğle yemeginde piza ve dönüşümlü olarak sıcak köfte, tavuk, makarna, pilav, mevsimlere göre meyva satisi yapılacaktır. Pizza $ 4 , sıcak yemek $7 ve içecekler $1 karşılığında satışı yapilacaktir. Öğlen tatilinde tüm masaların öğrencilerimizin kullanabilmesi için ayrılmasına özen gösterilmesini önemle rica ederim.
5) Okulumuzun ders bitiş saati 4:00 pm, olup ana sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleri tarafindan giriş katındaki sınıflarında tek tek imzalarınız alınarak sizlere teslim edilecektir. Diğer tüm sınıflar öğretmenleri tarafindan kafeteryaya indirilerek saat 4:05 pm'de yine imzalarınız alınarak sizlere teslim edilecektir.
6) Sabah ve ders sonrasi geldiğinizde kafeteryada beklemenizi rica ederken, okul güvenlik kuralları gereği koridorda ve lobide guruplar halinde toplanıp beklenilmemesi ve mümkün olduğunca sessiz olunmaya çalışılması konusunda hepinizin yardım ve anlayışınızı rica ediyorum. .
7) Tüm katlarda ve koridorlarda kesinlikle içecek içilmemesi, yemek yenilmemesi gerekmekte olup ,yiyecek ve içecekler için lütfen kafeteryayi kullanmaya özen göstermenizi rica ederim.
8)İstekli öğrencilerimiz için saat 4:30 ile 5:30 arasında Halk Dansları Derslerimiz başlamıştır. İlgilenen ailelerin Halk Danslari öğretmenimiz Sayin Halil Konal veya benim ile iletişime geçmeniz rica olunur.
9) Sınıf ödevlerini ve okulla ilgili tüm bilgileri ataturkschool.com websitemizden takip edebilirsiniz. Atatürk Okulu ödev dosyasından tüm sınıfların ödevleri her hafta güncellenip önümüzdeki haftalarda bilgilerinize sunulacaktır.
10) Milli Bayram ve Atatürk'ü Anma törenlerinde tüm öğrencilerimizin okul kıyafetleri ile okula gelmeleri gerekmektedir. Okul kıyafetimiz: Kız Öğrenciler:Lacivert, gri veya siyah etek veya pantolon,beyaz bluz Erkek Öğrenciler: Lacivert, gri, veya siyah pantolon,beyaz gömlek ve koyu renk kravat
11) 19Ekim 2018 Cumartesi günü, sabah saat 10:45 ile 11:15 arasında sizlerle karşılıklı görüşüp tanışmak,ve Atatürk Okulu eğitimi ile ilgili sizleri bilgilendirmek,sorularınızı yanıtlamak üzere okul kafeteryamızda bir veli toplantımız yapılacaktır. Hepinizin katılmanızı önemle rica ederim..
12)Okul öğretmen veya eğitim konularında dilek, şikayet ve önerilerinizi öncelikle benimle paylaşmanızı rica ederim.
Şimdiden yakın ilgi , anlayış ve destekleriniz ve Atatürk Okulu'muzu tercih ettiğiniz için hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
Cumartesi günü görüşmek dileğiyle, En derin saygı ve pek çok sevgilerimle
Tülay Taşkent